Pages

Bullet journal │červenec 2017

neděle 2. července 2017

Hezký den všem :)
S novým měsícem (ano všichni se ptáme, jak je možné, že červen a půl roku uteklo tak rychle) přichází i nový měsíční přehled v mém diáři alá bullet journalu. Tento měsíc jsem chtěla věci trochu pozměnit a zjednodušit...


Tentokrát jsem měsíční přehled roztáhla na dvě stránky a udělala ho klasickým kalendářovým tabulkovým způsobem. Zbylé místo jsem, jak vidíte, zaplnila mými cíli pro tento měsíc, malou sekcí na poznámky a dole zbylo místo i na trochu upravený habit tracker (do češtiny divně přeloženo jako zaznamenávání zvyků) nebo trochu jednodušeji zaznamenávaní různých činností, většinou každodenních. 


Plus se tento měsíc účastním boho berry challenge pro červenec na téma osobní růst/rozvoj. Jde o to, že na každý den je dána např. otázka na kterou si vypíšete odpověď do diáře, nebo si na ni jen jednoduše sami odpovíte a zapřemýšlíte. A jelikož mám zrovna takové rozpačité období, tak zrovna tohle téma si myslím že bude zajímavé.
Kara Benz, která je pod přezdívkou Boho Berry na youtube/facebooku/instagramu je po samotném zakladateli (dovolím si říct) nejznámější osobou s tímto stylem spojenou, takže určitě doporučuju kouknout na některé videa. Je to úžasně kreativní a tvořivá osoba, od které videa vás určitě budou bavit (pokud jste na organizaci, papírky, diáře apod. :D).

Jak jste na červenec připraveni vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše názory a komentáře :)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS